Des de l'Institut Carles Vallbona volem afavorir el procés d'orientació de tots els nois i noies, a través d'informacions i enllaços a recursos interessants i útils.

Bona sort en el vostre procés de decisió!!

CONCURS EMPRENEDORS TV3

EMPRENEDORS va ser un concurs en què un grup de persones anònimes -inquietes i emprenedores- van presentar el seu projecte i van competir en un concurs per fer realitat la seva idea.
Es van seleccionar 8 persones que protagonitzen el programa.
Cada capítol va reunir un grup d’emprenedors amb el seu projecte particular. Els van sotmetre a proves i els van seguir mentre les resolien. A mesura que avançaven les setmanes, els emprenedors amb el projecte i el tarannà menys sòlid –segons el jurat– van anar abandonant el programa.
Les proves van servir no només per valorar el projecte (idea, somni, dèria...) sinó que es va jutjar l’empenta que hi havia al darrere de la idea: el tarannà emprenedor. Aquest tarannà estava concentrat en el que es va anomenar “Les set virtuts de l’emprenedor”: passió, influència, constància, audàcia, determinació, confiança i creativitat.
Paral·lelament, el programa inclou petites peces informatives sobre el món dels emprenedors, i també les opinions, records i consells d’empresaris de renom que en un moment de la seva vida van ser com els concursants: emprenedors amb una idea i més o menys recursos per tirar-la endavant.


PODEU VEURE ALGUNS CAPÍTOLS: CAPÍTOL 1 (LA SELECCIÓ) CAPÍTOL 1 CAPÍTOL 7 PER VEURE ALTRES CAPÍTOLS, CLIQUEU AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada