Des de l'Institut Carles Vallbona volem afavorir el procés d'orientació de tots els nois i noies, a través d'informacions i enllaços a recursos interessants i útils.

Bona sort en el vostre procés de decisió!!

diumenge, 5 de març del 2017

FIRA GUIA'T - 2017


Enguany, la Fira Guia’t arriba a la seva vuitena edició, i en ella es mostrarà tot el ventall d’ ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental. La Fira tindrà lloc el 4,5 i 6 d'abril, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, i està organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Diputació de Barcelona.
Els visitants  podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estands. Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat a cada persona. 
Tot i que la fira s’adreça especialment als alumnes de 4t d’ESO, la tarda del dimecres 5 d'abril està pensada per un públic més gran. Aquest dia, a part de poder visitar els estands informatius i l’exposició, es pot assistir a la xerrada que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Roca Umbert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada