Des de l'Institut Carles Vallbona volem afavorir el procés d'orientació de tots els nois i noies, a través d'informacions i enllaços a recursos interessants i útils.

Bona sort en el vostre procés de decisió!!

divendres, 20 de febrer del 2015

MAGISTERI TINDRÀ UN EXAMEN ESPECÍFIC D'ACCÉS EL 2017

Els estudiants de Magisteri hauran de superar una entrevista personal per entrar a la facultat


Els estudiants que vulguin estudiar Magisteri a Catalunya hauran de fer, a partir del juny del 2017, una prova específica d'accés als estudis d'Educació, que inclourà entrevistes personals als candidats, segons ha avançat aquest dijous el coordinador del programa de Millora i Innovació a la Formació del Professorat (MIF), Miquel Martínez.
Aquestes proves, en què es tindrà en compte, entre altres elements, si l'aspirant té experiència prèvia treballant amb menors (com entrenador esportiu o com monitor de colònies, per exemple), substituiran l'actual sistema d'accés, en què els alumnes han d'acreditar una nota mínima de 5 en llengua castellana i catalana.
La prova està inspirada en el model finlandès, que, a més dels coneixements teòrics, valora com a trets molt importants del docent la seva capacitat d'empatia, lideratge i treball col·laboratiu, segons ha explicat Jari Lavonen, professor d'Educació de la Universitat d'Hèlsinki, que participa en el simposi organitzat pel MIF aquest dijous a Barcelona.

El Periódico de Catalunya. 20 de febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada